Waarde creëren voor de toekomst

Elk gebouw of locatie verdient een duurzame toekomst. Wij ontwikkelen strategische oplossingen voor bouwkundige, financiële en commerciële vraagstukken. Wij voegen waarde en kwaliteit toe en creëren zo rendabele beleggingen.

Bij Amstam zijn we ervan overtuigd dat passie voor het vak, oprechte ambities en integer zakendoen leiden tot wederzijds respect en succes. Winstmaximalisatie kan hierin een doel zijn, maar wij streven vooral naar het realiseren van duurzaam rendement.

Met onze ervaring en actuele marktkennis weten we dan ook als geen ander wat locaties nodig hebben. Door functie, uitstraling, kwaliteit en duurzaamheid te verbeteren, geven we verouderde gebouwen en hun omgeving weer betekenis.

Solide basis voor
een langdurige
samenwerking

Onze missie is dan ook: waarde creëren voor de toekomst van het gebouw, de gebruikers, de omgeving, onze investeerders en partners.

Typerend voor onze werkwijze is een actieve aanpak en dagelijkse betrokkenheid bij alle facetten van de belegging. We zijn een betrouwbare partner met een scherp oog voor detail, kwaliteit én de markt. Plezierig zakendoen vinden we belangrijk. Daarom zetten we in op persoonlijk contact en korte lijnen.

Investeringscriteria

Amstam is een onafhankelijke investment manager die zich richt op vastgoedbeleggingen met name in de Randstad. Onze focus ligt op het (her)ontwikkelen, (her)positioneren en management van vastgoed, zoals kantoren, bedrijfsruimtes en maatschappelijk vastgoed.
Wij benaderen elke investering vanuit het perspectief van zowel ontwikkelaar als belegger. Deze integrale benadering zorgt voor een (kosten)efficiënt en resultaatgericht businessplan waardoor we in staat zijn duurzaam rendement te realiseren.

Sectoren

Kantoren, bedrijfsruimte, wonen en maatschappelijk vastgoed

Risicoklasse

Core+, value-add en opportunistic

Type

Bestaande gebouwen en (her)ontwikkelingen

Locatie

Randstad

Maak kennis met Amstam.