Over ons

Amstam is ontstaan vanuit een oprechte passie voor vastgoed en gedreven door de overtuiging dat het altijd beter kan. Voor ons is er niets mooiers dan gebouwen en locaties te herpositioneren en onderdeel te laten uitmaken van de samenleving. Daar krijgen wij energie van.

Van idee en investering naar (her)ontwikkeling en management, ons ondernemende team is gedreven om kansen in de markt te signaleren. Om deze vervolgens te vertalen naar concrete businessplannen die zorgen voor meerwaarde voor onze investeerders en partners.

Amstam is opgericht door Daan de Jong en Pim van Eeuwijk, samen meer dan 20 jaar ervaring in het vastgoed. Bij verschillende vastgoedinvesteerders hebben zij succesvol vastgoedinvesteringen geïnitieerd, gemanaged en verkocht.

Daan de Jong

Partner

Daan heeft ruim 10 jaar, waarvan de laatste 4 jaar als mede-eigenaar, bij Innova Investments een actieve rol gespeeld in het acquireren van off-market deals en het herpositioneren van diverse investeringen in de Randstad voor de eigen portefeuille.

Pim van Eeuwijk

Partner

Pim heeft na 3 jaar CBRE ruim 10 jaar bij APF International als investment manager gewerkt. Hier was hij verantwoordelijk voor het managen van diverse (inter)nationale fondsen en het herpositioneren van gebouwen. Hij heeft diverse complexe binnenstedelijke herontwikkelingen in Amsterdam begeleid.

23

Jaar

ervaring

23+

Jaar ervaring

Enough talk, let’s build something together